joez.hu

Á r u h á z

Telefon hívás gomb
  • @efeltrade
  • @efeltrade
  • @efeltrade
  • @efeltrade
  • @efeltrade
Meliconi logó

Meliconi AC100 univerzális klíma távirányító. Mindent visz!

Jön a tavasz! Ne szenvedjen régi meghibásodott légkondi távirányítójával!

És tényleg! Mindent visz: a gyártó ígérete szerint a távirányító a piacon fellelhető légkondicionálók 99%-át képes vezérelni.

Eleinte szkeptikusan fogadtam ezt a kijelentést, mivel a nappaliban nekem egy ősrégi - kb. 15 éves - Daewoo kima teszi a dolgát. Korábban kipróbáltam minden okostelefonra letölthető alkalmazást, de egyik sem volt képes irányítani.

Gondoltam ha ezt fogja vinni, akkor bekerülhet a forgalmazott termékeink közé -erről majd mindjárt részletesebben is szólok. Elvégeztem az egyszerű programozási feladatot, melynek segítségével összepárosítható a távirányító és a klímánk. Ráirányítottam a beltéri egységre és igen: működtt! Azóta is használom, mivel sokkal lényegesen szebb és több funkcióval rendelkezik, mint a fapados gyári társa.

A megjelenése úgy gondolom nem hagy kivetnivalót maga után. Nagyméretű LCD kijelzője minden fontos dolgot tartalmaz és még egy órát és egy zseblámpa funkciót is kapunk extraként ajándékba.

Minden fontos funkciót tartalmaz az időzített ki- és bekapcsolás mellet. A kezelése egyszerű és kényelmes a jól átgondolt elrendezésű és átlátható nagymáretű gombjainak köszönhetően.

A programozása (párosítása) egyszerű, amely történhet gyártó alapján, direkt kódbevitellel, automata és manuális kereséssel akár a teljes adatbázisból. A kezelését magyar nyelvű használati utasítás segíti ami itt letölthető: Meliconi AC100 használati utasítás.

A termék már megvásárolható webáruházunkban alenti gombra kattintva, majd az AC100 távirányítót kiválasztva:

Meliconi AC100 univerzális klíma távirányító Meliconi AC100 univerzális klíma távirányító