joez.hu

Á r u h á z

Telefon hívás gomb
 • @efeltrade
 • @efeltrade
 • @efeltrade
 • @efeltrade
 • @efeltrade
 • @efeltrade
 • @efeltrade
 • @efeltrade
 • @efeltrade
 • @efeltrade
 • @efeltrade
Meliconi logó

Bemutatkozik az új Ghost Cube kábeltakaró- és polcrendszer a Meliconi-tól!

Az új innovatív moduláris kábeltakaró sín és polcrendszer megérkezett!

Praktikusság, minőség és elegáns megjelenés. Ezek jellemzik a Meliconi új Ghost Cube névre keresztelt kábeltakaró és polcrendszer családját, melyek már szinte elengedhetetlen tartozékai az életünk részét képező technologiáknak. A Meliconi, mint audio-video specialista, mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy megfelelően kombinálja ezeket az egységeket és felső kategóriás megoldásokkal tegyék jobbá mindennapjainkat.

A legújabb Meliconi termék 100%-ban Olaszországban készül. A rendszer 20 x 20 cm-es kockákból épül fel, melyek mélységa kb. 5 cm. Ezek az egységek rejtik el a szemnek nemkívánatos kábeleket, csatlakozókat, beleértve a fli aljzatokat is. A Ghost Cube egységei önállóan is felszerelhetőek a falra, de kombinálhatóak más felszerelt termékekkel is. Elhelyezhati TV készüléke alá, de használhatja önálló design elemként is. A variációk tárházza igen széles. Felszerelhetőek eggymás fölé, mellé, egy vonalban, vagy akár eltolással. Mindennek csak kreavtivitása szabhat határt. A rendszer korlátlanul bőíthető, Ön döntheti el, hány darabra is van szüksége. A termék két alap szinben érkezik: fekete és fehér. Ez további variációkra ad lehetőséget.

Meliconi Ghost Cube Meliconi Ghost Cube Meliconi Ghost Cube Meliconi Ghost Cube

A rendszer felszerelése felszerelése egyszerűen kivitelezhető:

Első lépésben felszereljük az egész rendszer gerincét adó hátlapokat, amire később a felesleges vezetékhosszakat feltekerhetjük. Ehhez és a hátfal rögzítéséhez szükséges Fischer tiplik természetesen mellékelve vannak. (A mellékelt tiplik tömör tégla- , illetve beton falazathoz valók, gipszkartonhoz vagy más falazathoz ajánlott speciális gipszkarton tiplik megvásárlása.) Második lépésben felhelyezzük a plocot. A következő harmadik lépésben elhelyezhetjük a használni kívánt készülékeket, majd összeköthetjük őket ezúttal abban a bisztos tudatban, hogy néhány percen belül már csak az emlékeinkben élnek és nem kell őket többé látnunk. Mindezen kemény munka után jöhet a látványos és élvezetes része a dolognak: felhelyezzük a takaróelemeket. Az alábbi képek szemléltetik egy rendszer felépítését:

Meliconi Ghost Cube összeszerelés Meliconi Ghost Cube összeszerelés Meliconi Ghost Cube összeszerelés Meliconi Ghost Cube összeszerelés

A Ghost Cube két alapvető verzióban elérhető:

Az első verzió a Ghost Cube COVERS, amely kizárólag kábel takaró elemeket tartalmaz. Alternatív megoldásként az elemek felhelyezhatőek kétoldalú öntapadók segítségéveli is, ami gyors és egyszerű megoldást kínál. A csomag két Cube egységet tartalmaz.

Az második verzió a Ghost Cube SHELVES, amely egy színezett edzett üvegpolcot is tartalmaz. Mindamellett, hogy elrejti kábeleit, elhelyezheti rá audio-video eszközét. (settop-box stb.) A polc a Cube egység közepén helyezkedik el, teherbírása 3kg. A polc úgy helyezhető el, hoy az nem bontja meg a rendszer egységét. Minden egység megfordítható, igy a polc mutathat a jobb vagy a ball oldalra is, igényeinek megfelelően. A felszerelés gyors és egyszerű, köszönhetően a mellékelt Fischer tipliknek és csavaroknak. A csomag két Cube egységet tartalmaz, egy normál és egy polccal ellátott darabot.

Meliconi Ghost Design méret

A rendszer elsődlegesen TV kábel takaró és polcrendszernek lett tervezve, e kiváló variálhatóságának köszönhetően valójában csak kreativitása szab határt, hogy hol és milyen célra használja. Néhány ötletet talalálhat az oldalunkon elhelyezett képek segítségével. A rendszer kiválóan alkalmas, akár könyvek, fényképek, más használati tárgyak dekoratív elhelyezésére is.

A Ghost Cube 100%-ban Olaszországban készül. A kábel takaró üvegszál erősítésű műanyagból, a takaró elemek ABS-ből készülnek, maz polc maga edzett üveg.

A végére egy már máshol is annyiszor elhangzott, de megfogadandó jótanács: megfelelő gyakorlat nélkül bizzuk a felszerelést szakemberre!

Meliconi Ghost Cube kábel takaró sín és polcrendszer Meliconi Ghost Cube kábel takaró sín és polcrendszer Meliconi Ghost Cube kábel takaró sín és polcrendszer Meliconi Ghost Cube kábel takaró sín és polcrendszer Meliconi Ghost Cube kábel takaró sín és polcrendszer Meliconi Ghost Cube kábel takaró sín és polcrendszer Meliconi Ghost Cube kábel takaró sín és polcrendszer Meliconi Ghost Cube kábel takaró sín és polcrendszer Meliconi Ghost Cube kábel takaró sín és polcrendszer Meliconi Ghost Cube kábel takaró sín és polcrendszer Meliconi Ghost Cube kábel takaró sín és polcrendszer